Умови зберігання

 

Оптимальні умови

  • Зберігати ікру при температурі від –2°C до +4°C.
  • Баночки повинні залишатися герметично закритими до моменту відкриття.
  • Уникати перепадів температури
  • Уникати заморожування чорної осетрової ікри.

Термін придатності

Закрита тара – чорна ікра осетрових до 3 місяців, ікра осетра альбіноса до 2 місяців, червона ікра форелі до 45 днів (в залежності від виду ікри та типу упаковки).

Відкриту тару – рекомендується спожити протягом 48 годин.

Поради для найкращого смаку

  • Зберігати баночку на верхній полиці холодильника (там найбільш стабільна температура).
  • Використовувати ложку з перламутру, срібла або скла щоб уникнути металевого присмаку.
  • Подавати ікру охолодженою на льоді
  • Не залишати ікру при кімнатній температурі більше ніж на 30 хвилин.

Чого уникати

  • Заморожування чорної ікри
  • Тривалого зберігання у відкритому стані.
  • Контакту з відкритим повітрям та сторонніми запахами.

GoldFish гарантує: уся наша ікра зберігається та транспортується у контрольованих умовах відповідно до міжнародних стандартів якості та безпеки харчових продуктів.